Dags för ett besök i Göteborg

De senaste åren har det blivit alltmer populärt att resa inom Sverige. Göteborg är en stad som du inte får missa. Här finns många saker att upptäcka och uppleva. Vill du slippa att planera resan själv kan du ta en titt online och se vilka tjänster som kan underlätta för dig.

Göteborg – västkustens hjärta

Göteborg är den näst största staden i Sverige. Kultur-, nöjes-, festival- och fotbollsstaden. Kärt barn har många namn och det finns många anledningar till att Göteborg är ett av landets mest populära turistmål.

Avenyn

I landet finns det gått om promenader, esplanader, stigar och gränder men det finns bara en aveny och den finns i Göteborg. Här kan du besöka krogar, restauranger, pubar eller bara njuta av vimlet. Det händer alltid något spännande längst Avenyn.

Liseberg

Liseberg är nöjesparken som inte har gått någon förbi. Här bjuds det på karuseller, äventyr, musik, spel och god mat bland vackra trädgårdar. Liseberg kan du uppleva under tre olika säsonger; sommar, Halloween, jul och här finns det något för alla åldrar.

Safari

Universum rymmer en hel regnskog, en akvariehall med hajar och exotiska fiskar och mängder med växter och exotiska djur. Allt detta kan du uppleva under samma tak och vi lovar att det är en upplevelse du sent kommer att glömma.